ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Η Ιστορια μας

Ο Έλαιώνας της Μαρίνας βρίσκεται στην παραλία Γλύφας, του νομού Ηλείας σε μία κατεξοχήν παραθαλάσσια αγροτική, τουριστική περιοχή που βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος.

Η ιδέα για τη δημιουργία του, εμφανίστηκε το 2005 από τη Θεοφανία Ορφανού και το Νικόλαο Γουλιαδίτη για ένα χώρο που θα μπορούσες να απολαύσεις γνήσια παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα με αγνά τοπικά προϊόντα, με θέα τη Ζάκυνθο, ακούγοντας τον ήχο της θάλασσας.

Το σχέδιο του χώρου έγινε το 2010 τρία χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους Μαρίνας που ήταν η αφορμή για να πραγματοποιήσουν το όραμα τους.

Νίκος

Νίκος

Θεοφανία

Θεοφανία

Ελαιώνας της Μαρίνας

Ελαιώνας της Μαρίνας

Η γέννηση της κόρης τους Μαρίνας που ήταν η αφορμή για να πραγματοποιήσουν το όραμα τους.

Πρωτα η ποιοτητα

Ο χώρος σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί όλους τους εκλεπτυσμένους γαστρονομικά επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Ο παραδοσιακός φούρνος ξεκινάει το πρωί να ετοιμάζει το φαγητό σας, με αγνά παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές που μάθαμε από τη Γιαγιά μας. Η ψησταριά μας πάντα “οπλισμένη” για να ετοιμάσουμε τα ψητά κρέατα και μεζέδες.

Η ασφαλής παιδική χαρά είναι στη διάθεση των παιδιών σας (και γιατί όχι και σε σας) για να παίξουν και εσείς να χαίρεστε, χωρίς άγχος, με τη χαρά τους.

Το γήπεδο μπάσκετ προσφέρει σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους πριν απολαύσουν το γεύμα τους ή τον καφέ τους.

Με σεβασμό και αγάπη στα άτομα με ειδικές ικανότητες, δημιουργήσαμε όλες τις διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ με ράμπες σε όλο το χώρο και τουαλέτες σχεδιασμένες για τις ανάγκες τους.

Πάρκιγνκ 750 τ.μ. είναι στη διάθεση των αγαπημένων σας οχημάτων.

Σε μια όμορφη βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής στις 5 Μαρτίου 2018 παραλάβαμε το Χρυσό βραβείο Ποιότητας & Γεύσης, στην κατηγορία “Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα”. Eίναι μεγάλη χαρά και τιμή αυτό το βραβείο ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και επιμονής. Το αφιερώνουμε σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας και στηρίζετε όλο αυτό το καιρό την προσπάθεια μας. Μας ενθαρρύνετε να συνεχίσουμε το έργο μας. Εσείς μας βραβεύσατε, εσείς μας στηρίζετε. Χωρίς εσάς το βραβείο αυτό δεν θα είχε καμία αξία! Το αφιερώνουμε επίσης στο προσωπικό μας που καθημερινά εργάζεται σκληρά για να φτάνουν σε εσάς τα γευστικότερα & ποιοτικότερα του Ελαιώνα της Μαρίνας.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!

*O Πανελλαδικός θεσμός βραβείων ποιότητας & γεύσης Premium Awards 2018 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 5 Μαρτίου 2018, την ίδια μέρα που πραγματοποιήθηκε από και το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 - Greek taste beyond borders υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων.

 

Παραλία Γλύφα, Ηλείας TK 27060
Τηλ. Kρατήσεων : +30 26230 96250
Δευτέρα - Τρίτη : Κλειστά
Τετάρτη - Κυριακή: 10:00πμ - 12:30 μμ
E-mail: elaionas@elaionas.gr